Welkom bij Lawerman Agrarische Dienstverlening

Lawerman levert diensten voor de agrarische sector. Wij zijn gespecialiseerd in agrarische mechanisatie. Daarnaast beschikken wij over uitgebreide kennis van landbouw.

Lawerman heeft jaren ervaring opgebouwd in agrarische mechanisatie. Wij kunnen u de volgende diensten bieden: (onderdelen) levering, installatie, aanpassing en onderhoud van machines. Ook revisie van machines behoort tot de mogelijkheden. Wij beschikken tevens over een volledig ingerichte bus voor mobiele service.

Op onze website zullen tweedehands machines worden aangeboden die wij zelf hebben gereviseerd en in perfecte staat zijn. Wij zullen regelmatig ons actuele aanbod van tweedehands machines bijwerken, dus kom regelmatig terug op onze website.

Zoekt u een specifieke machine? Vul dan de zoekopdracht in. Wij zoeken vervolgens voor u door heel Nederland en het buitenland naar de gewenste machine en brengen u per email op de hoogte van de mogelijkheden en prijzen

Op het gebied van landbouw hebben wij ruime kennis van pootgoedteelt en ervaring met producten die uw oogst gunstig kunnen be´nvloeden. Kijkt u eens op onze website bij het onderdeel pootgoedteelt.

Alddyk 22 9133 DX Anjum | Tel.: 0519 32 13 38 | Fax: 0519 34 63 71 | Mob.: 06 12 15 21 38